2012. december 15., szombat

Építsünk!

Két aktuális dolog is történt a héten: Mainman közismerten kedveli a microscale modelleket, és azon belül is a katonai repülőket: egész légiflottát épített már 1:100 léptékű gépekből, mint például ez a remek F-15-ös. A gép most azonban maga is a levegőbe emelkedett, hogy jelezze, itt bizony verseny lesz: minden, ami repül, és 1:60 vagy annál kisebb léptékkel készült, nevezhető egészen 2013 január 22-ig. Jómagam is gondolkozok a nevezésen, mindenkinek hajrá!


A hét másik nevezetes eseménye, hogy Mad Physicist újabb útmutatóval állt elő. Ez a negyedik ilyen eset galaxisunk történetében, úgyhogy tessék jól megbecsülni az alkalmat. Ráadásul ezúttal nem egy háborús masina, hanem egy civil helikopter került terítékre, szokványosnak mondható sárga-piros kockákból, úgyhogy akár otthon is neki lehet fogni a megvalósításnak.


Bár a modell jóval összetettebb, mint egy gyári LEGO készlet, Mad Physicist-léptékkel viszonylag egyszerűnek mondható, úgyhogy akinek van hozzá kockája (vagy LDD-je), mindenképpen ajánlani tudom. Ha sikerült, kérek róla képet is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése