2010. április 15., csütörtök

Terepen

Közeledik a jó idő, ki lehet menni a szabadba is. Így gondolják ezt a Truck-trial építenek is, akik igyekeznek minden terepen áthatoló járművet tervezni.


Mai első alkotásunk a "TT10" Nagy Abonyi Attila műve. Ő egy Kraz 255-ösről mintázta alkotását, amely olyannyira jól sikerült, hogy a TechnicBRICKs blog is beszámolt róla. 3 XL motort használ, felfüggesztés és terepmintás ponyva teszi teljessé a képet. További részletek Attila Brickshelf gallériájában illetve az alábbi videóban:


Második alkotásunk pedig Sarieltől érkezik egy duplakabinos, összkerékhajtású Tatra T815-ös személyében, 1 közepes és 2 XL motorral. Sariel szokás szerint részletes leírást is mellékelt hozzá.


Mint a képen látszik, a felfüggesztés itt sem lett elhanyagolva - Sariel célja volt, hogy minél közelebb legyen az eredeti Tatrához. További képek a Brickshelf-en.

2 megjegyzés:

  1. Elképesztő fantasztikus a Tatra is de a Kraz főleg.mind kettő tetszik nem csak a felfüggesztés miatt hanem mert a Tatra különösen jól ki van dolgozva. Nekem mind kettő tetszik nagyon remélem majd én is tudok ilyet építeni egyszer.....

    VálaszTörlés
  2. Jaj imádom ezeket az új technik burkoló elemeket, ez mindig gond volt hogy sima gerendával burkolja az ember, vagy studos lapokkal. Így nagyszépen meglehet oldani, és a lekerekített sarkú elemek is marhajók :)

    VálaszTörlés