2013. június 1., szombat

Szuper autók

A Nagy Autók mindig is előkelő helyet foglaltak el a Technic vonalon belül (lásd korábbi összeállításunkat: I. rész, II. rész, III. rész). Nem csoda, hogy sok alkotónak megmozgatják a fantáziáját.

Francisco Hartley készítette ezt a remek Lamborghini Aventadort. Sajnos videót nem találtam róla, de a képek magukért beszélnek. Véleményem szerint az egyik legjobban sikerült LEGO Lamborghini alkotás. Igazi szuperautóhoz híven rengeteg dolog működtethető rajta: van 12 henger, sebváltó, felfüggesztés, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Biztos vagyok benne, hogy hallunk még az alkotóról. (via The Lego Car blog)


Nico71 klasszikus rallye-autót készített. Ez kocsi némileg eltér a klasszikus szuper autó recepttől. Valamivel kisebb, mint a megszokott méret, és nincs benne dugattyú és váltó sem. Van viszont felfüggesztés, és motoros hajtás. Ami a legjobb, a hajtás és a kormányzás is távolról irányítható, vezeték nélkül. (via SETechnic)


Végül következzen egy egészen egyedülálló alkotás Egor Karshievtől: The BOSS. Mint a videón látszik, vérbeli terepjáróról van szó, ami teljesen távirányítható. 


De ami igazán különlegessé teszi, az az, hogy nemsokára bárki megveheti, mivel a LEGO Design Challenge győztes alkotásáról van szó. És mint a TechnicBRICKS beszámolt róla, a gyártás már megkezdődött! Az árról egyelőre nincs hír, de mindenképpen várjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése