2012. január 1., vasárnap

2012

Nincs mit szépíteni, a 2011-es évben bizony nem termett túl sok mindent a blogon. Lett új dizájn, és megjavítottam a régi linkeket is, valamint volt még MiG-15-ös, de tartalomban kétségkívül nem bővelkedett az esztendő.

Pedig téma akad bőven: tavaly is gyarapodtam néhány újdonsággal. Azt nem ígérem, hogy olyan sebességgel fogok beszámolni az új fejleményekről, mint a kockagyár, de azért 2012-ben igyekszem majd egy s másnak a végére járni.

Néhány dolog ízelítőnek:

  • Sosem rejtettem véka alá, hogy nagy rajongója vagyok Mad Physicist autóinak. A Lead Sled replika már régóta a polcomon van, de azóta mellé került egy Ferrari Testarossa is.
  • A nagy autó sorozat utolsó darabja, a 8860-is itt figyel már a polcomon egy ideje, remélem 2012-ben eljutok oda, hogy részletesen írjak róla.
  • Szereztem pár új készletet is. Lett egy 5867-es Creator autó. Ennek azért örülük nagyon, mert Nathanael Kuipers vagy 15 másik autót is épített belőle, így most mindet megépíthetem én is.
Gran Turismo Nathaniel Kuipers-től. Most már minden kockám megvan hozzá :)
  • Lett egy 21011 Brandenburgi kapum is. Mindig is vonzott az Architecture sorozat, örülök, hogy birtokomba került az egyetlen európai készlet. Annyira megihletett, hogy neki is álltam tervezni egy Országházat is. Nemsokára meglátjuk, mi lesz belőle.
  • A Trabimmal kapcsolatban pedig gond akadt. Önmagában egész pofás, de amikor a kollegái mellé tettem, kiderült, hogy bizony nem elég magas. Konkrétan csak épphogy magasabb, mint a Ferrari Testarossa, ami pedig nem jön ki jól, akárhonnan is nézzük. Remélem idén eljutok oda, hogy korrigáljam a dolgot. Újabb autókról egyelőre álmodni sem merek.
Egyelőre ennyi, mindenkinek Legóban Gazdag Új Évet Kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése