2010. március 26., péntek

Exkluzív építési útmutatók

A legtöbb Lego készletben két építési útmutatót is találunk, néha akár hármat is. Különböző trükkös módokon azonban néha szert lehet tenni többre is.

Most például az 5867-es Creator versenyautó tulajdonosai találhatnak két speciális modellt. Az útmutatókat a német Lego club az oldalról lehet letölteni, ha a clubcode mezőbe beírjuk a "CLASSIC" illetve "TRUCK" szavakat (így, nagybetűvel):


A Lego club oldalon egyébként fellelhetőek további útmutatók is, mint például a "Kék Villám", ami a 8192-8195 készletekből építhető össze.

A húsvét közeledtével természetesen nem maradhatnak el az aranyos apróságok sem, nyuszi és társai innen tölthetőek.


Ez utóbbihoz a Lego azt ajánlja, hogy a Pick-a-brick-en válogassuk össze a kockákat.

Frissítve: egy lelkes olvasónk, Béla hívta fel a figyelmem az 1983-as évjáratú 1030-as Technic készletre, amelyből rengeteg egyszerű, működő dolgot lehet építeni. Általános Technic alkatrészekből építkezik. A Peeron-on levő útmutató kicsit hiányos, de Béla jóvoltálból a hiánytalan útmutató elérhető PDF-ben innen (6.5M).

3 megjegyzés:

  1. Most találtam a blogot (na jó, kb 4 órával ezelőtt, végig is olvastam gyorsan-frissen), nagyon jó, tartalmas, érdekes, figyelni is fogom, aztán majd lehet, valamikor kérdezek is! LEGO 4ever!:D

    VálaszTörlés
  2. @ArtWolf: szuper, örülünk neki!

    VálaszTörlés