2009. július 9., csütörtök

Dömping

Mostanában elárasztanak a Lego készletek. Már volt szó azokról, amit születésnapra kaptam, és a 8865-ös Technic autó sem tűnt el a süllyesztőben, de egyelőre sok-sok kilométer választ el a kockáktól - ígérem, hamarosan sorra kerül.

Ezzel azonban még nincs vége a sornak - sikerült közben egy 8448-as sportkocsira is szert tenni. Már említettem ambícióimat, hogy megszerezzem a Nagy Autó sorozat darbajait - nos, ez egy újabb a sorban. Egyelőre itt tart a dolog:
853 (1977),
8860 (1980)8865 (1988)?, 8880 (1994), 8448 (1999).

Elkezdtem már összerakni, de a dokumentálás egy kis időt vesz igénybe - ígérem, napokon belül sorra kerül az első beszámoló.

Ezzel azonban még mindig nincs vége a sornak... Akadt ugyanis egy 8422-es számú motor is, ami arra vár, hogy összeépítsem és beszámoljak róla. Azt hiszem, minden eddigi vásárlásom közül ez hozta a legmeglepőbb tapasztalatokat. Vettem már használt készletet teljes garanciával, amihez utánam küldték a hiányzó kockákat. Vettem olyat, ami szét volt szedve, olyat is, ami össze volt rakva, de ami ezzel a motorral történt, arra nem számítottam. Összerakva, teljesen bezacskózva érkezett. Már amikor kinyitottam, gyanús volt, hogy azok a sárga alkatrészek mintha eredetileg fehérek lettek volna. De hogy mindemellett annyira büdös bagószaga volt, hogy ki kellett tenni a teraszra ?!? :) Hát, ez van. Mindig látok valami újat :)

Remélem, hamarosan sikerül szalonképessé tenni, hogy beszámolhassak róla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése