2009. június 25., csütörtök

Kockázatos vásárlás

Gondolom már eddig is feltűnt, hogy nem vetem meg a Technic autókat, különösen, ha szép nagyok és jó sok minden mozog rajtuk. 8880-asom már van, de valahol távoli célként lebeg előttem, hogy megszerezzem a nagy autó sorozat korábbi darabjait is. Itt van például a 8865-ös, ami 1988-tól 1994-ig szerepelt a kínálatban, és még ma is sok jó állapotú darab van az EBay-en és a Bricklink-en.

De én persze szeretném minél olcsóbban megúszni, és mint azt már láttuk, olyan kalandoktól sem riadok vissza, mint a hiányzó alkatrészek külön beszerzése. Úgyhogy vettem egy ilyet 30 Euróért (+a szállítás, 17):

Kicsit bátor dolog, bevallom. Pl. a fénykép alapján sem biztos, hogy meg van-e mind a négy kerék. Az viszont biztos, hogy a leírástól eltérően van ebben jó sok dolog, ami nem a 8865-ös része, például sárga szárny elemek. Még pár hetet várni kell, hogy birtokba is vegyem, de ígérem, beszámolok a fejleményekről.

3 megjegyzés:

  1. Ja, és az útmutató hiánya azért ebben az árkategóriában már nem épp bocsánatos bűn... Jó sok extra cucc kell, hogy kompenzálja.

    VálaszTörlés
  2. Az útmutató hiánya miatt nem aggódok annyira, szerintem nem gáz összerakni PDF-ből sem. A többi kalandosabbnak ígérkezik... :) Majd meglátjuk.

    VálaszTörlés
  3. Nem gond a PDF, csak laptop kell hozzá. remélem beszámolsz majd az eredményről! Jó építést! :)

    VálaszTörlés